…
18 Mart 2022, Cuma Ankara, Türkiye

İl Müdürümüz Bekir Koçyiğit’in “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” mesajı;


107. yıldönümünü iftiharla kutladığımız Çanakkale Zaferi, milletimizin birlik ve beraberlik içinde vatan ve millet sevgisiyle yazıldığı bir kahramanlık destanıdır.

Çanakkale ruhu milletimizin inancı, azmi ve kararlığıyla hiçbir engel tanımayacağının, bağımsızlığı uğruna birlik ve beraberlik içinde her şartta zafere ulaşacağının müjdecisidir.  

Çanakkale, tarih önünde yok sayılmak istenen bir milletin, küllerinden yeniden doğduğu yerdir. Şuurdur, imandır, iradedir. Zaferleri büyük silahların ve orduların değil, yaşarken ve can verirken şehadetle yoğrulan kahramanların kazandığının ispatıdır. Yüzbinlerce kahraman 'Çanakkale geçilmez.' diyerek bize sadece o günleri değil, bugünü ve yarını taşıyacak bir umudu ve heyecanı armağan etmiştir. Şerefle ve onurla yazdığımız şanlı tarihimize ilelebet sahip çıkarak; kahramanlık ve fedakarlık timsali şehitlerimizden devraldığımız mirasımızı; vatanın, birlik ve beraberliğini yeni nesillere emanet edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; Çanakkale Zaferinin 107. yıldönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Gününde bu toprakları bize mukaddes bir vatan olarak emanet eden, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm aziz Şehitlerimizi rahmetle yad ediyor; tüm Kahraman Gazilerimizi de şükranlarımı sunuyorum.