…
…
…
…
…
24 Aralık 2021, Cuma Ankara, Türkiye

"Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele (2022-2025)" Ankara İl Eylem Planı Hazırlık Çalıştayı


İl Müdürlüğümüze bağlı Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde düzenlenen "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele (2022-2025)" Ankara İl Eylem Planı Hazırlık Çalıştayı 23-24 Aralık tarihlerinde Ankara Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilmiştir. Çalıştayın birinci günü İl Eylem Planı Hazırlık Çalıştayına 51 paydaş kurum ve kuruluştan 74 temsilci katılım sağlamıştır.

Söz konusu Hazırlık Çalıştayında "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Sıfır Tolerans" ilkesi çerçevesinde Ulusal Eylem Planı bünyesindeki 5 Ana hedefte yer alan faaliyetler üzerine çalışılmış, kurum ve kuruluşların bu kapsamdaki hedefleri üzerine bir Çalıştay Raporu düzenlenmiştir.

Çalıştayın ikinci gününde ise Ankara İl Eylem Planı Hazırlık Çalıştayı Rapor Sunum Programı yapılmıştır. Ankara Valimiz Sayın Vasip ŞAHİN katılımlarıyla düzenlenen Çalıştay rapor sunumu programına Vali Yardımcısı Sayın Elif Nur BOZKURT TANDOĞAN, Ankara İl Emniyet Müdürü Sayın Servet Yılmaz, Ankara İl Jandarma Komutanı Sayın Tuğgeneral Cemil Lütfü Özkul, Ankara Baro Başkanı Sayın Kemal Koranel ile İlçe Kaymakamları, Cumhuriyet Savcıları ve Aile Mahkemesi Hakimleri, Belediye Başkanlıklarının ilgili Müdürleri, Ulusal Eylem Planındaki paydaş kurum ve kuruluşların İl Müdürleri katılım sağlamıştır.